Bekanta dig med apotekets tjänster

Har du frågor och funderingar kring din hälsa eller dina mediciner? Vi som arbetar på apoteket finns här för att hjälpa dig i alla apoteksrelaterade ärenden. Tveka inte att kontakta oss!

Malax Apotek erbjuder ett flertal avgiftsbelagda tjänster vars syfte är att främja hälsa och välmående i samband med läkemedelbehandling.

En rätt genomförd, effektiv, trygg och ekonomisk läkemedelsbehandling är av stor vikt när man vill uppnå god vårdkvalitet och patientsäkerhet. Vi erbjuder maskinell dosdispensering, kontrolltjänst för medicinering och för astmatiker kontrolltjänst för inhalation.

Här kan du läsa mer om våra tjänster.

APOTEKETS TJÄNSTER

Dosdispensering

Använder du många mediciner? Vill du få dina mediciner och vitaminer färdigt uppdelade och packade i behändiga dospåsar?

Läs mera här

APOTEKETS TJÄNSTER

Kontrolltjänst för medicinering

Passar mina mediciner ihop? Ger mina mediciner biverkningar? Vill du i lugn och ro prata om hur du ska använda dina mediciner på rätt sätt?

Boka tid till apotekets kontrolltjänst för medicinering

Läs mera här

APOTEKETS TJÄNSTER

Kontroll av inhalationsbehandling

Genom kontroll av inhalationstekniken försäkrar man sig om att astmapatienten kan använda inhalerade mediciner på rätt sätt, vilket gör att medicinerna fungerar bättre och biverkningarna minskar

Läs mera här