Apteekki mukana arjessa ja juhlassa

Nopeasti se vuosi vierähti, ja jälleen ollaan keskellä vuoden pimeintä aikaa. Vuoden 2018 aikana olemme tarjonneet  asiakaslehdessämme ApteekkiNyt asiakkaillemme paljon ajankohtaisia artikkeleita. Olemme kertoneet terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisestä sekä inspiroineet liikkumaan ja tutustumaan uusiin lajeihin. Monet asiakkaat ovat kiittäneet mielenkiintoisista, eri sairauksista ja niiden hoito-ohjeista kertovista artikkeleista. Hyväksi havaitulla tiellä jatkamme myös alkavana vuonna.

Tavoitteenamme on, että apteekkiimme on helppo tulla, ja olemme saaneet paljon kiitosta pidennetyistä aukioloajoista (arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 9-14). Perinteistä asiakaspalveluamme täydentää mahdollisuus tilata sekä resepti- että reseptivapaat lääkkeet puhelimitse palvelupisteisiimme Petolahdessa, Bergössä, Sulvalla ja Sundomissa. Myös sovelluksen kautta (MobiiliResepti) voi varata lääkkeen omista sähköisistä lääkemääräyksistä, ja apteekki valmistelee sen noutoa varten. Tarvitaan ainoastaan potilasohjeen viivakoodi ja älypuhelimeen ladattu sovellus (ilmainen).

Haluamme asiakkaittemme saavat myös miellyttävää palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään ratkaisut ongelmiin. Kysy kaikkea mahdollista lääkkeistä ja sairauksista! Esimerkiksi, kuinka lääkkeiden yhteisvaikutus vaikuttaa tehoon, kuinka lääkkeitä annostellaan ja säilytetään tai mitkä lääkkeet sopivat raskauden ja imetyksen aikana.

Arki tai juhla, aina on hyvä huolehtia niin omasta kuin koko perheen terveydestä ja hyvinvoinnista. Muista päivittäinen liikunta pimeänäkin vuodenaikana, jos siihen suinkin on mahdollisuus. Kipaise edes pienelle kävelylle – ja muista se heijastin. Monipuoliset ateriat ja riittävä uni auttavat jaksamaan, vaikka joulun kiireet saattavatkin painaa päälle.

Joulun herkut haastavat ruuansulatustamme. Voi tulla tukala olo, turvotusta tai närästystä. Närästystä käsittelemme lehdessämme sivulla 36.

Osa joulustressistä johtuu joululahjojen etsinnästä. Apteekistamme löydät henkilökuntamme avustuksella hyviä vinkkejä pukinkonttiin. Katamme monipuolisen lahjapöydän valmiiksi hyvissä ajoin ennen pahinta jouluruuhkaa.

Myös tänä vuonna apteekki antaa asiakkailleen joululahjana seinäkalenterin tulevalle vuodelle. Tervetuloa noutamaan oma kalenteri vaikkapa torstaina 13.12., jolloin tarjoamme Lucian päivän kahvit.