Energia valosta

Kevät on kohta käsillä, mikä tarkoittaa valoisia iltoja ja versovia kasveja. Kun päivät pitenevät, saamme energiaa auringonvalosta ja kaipaamme ulkoilmaan. Joitakin kiehtoo puutarha, kun taas toiset etsivät esiin juoksukengät ja nauttivat pitkistä lenkeistä maastossa. Pääasia on, että on ulkona niin paljon kuin mahdollista ja ottaa osansa elintärkeästä valosta.

Jos ulkoilet koiran kanssa, on hyvä muistaa, että samanaikaisesti luonnon heräämisen kanssa herää myös vähemmän mukava tuttavuus – punkki. Tiedetään, että punkit aktivoituvat jo +5 asteen lämpötilassa. Rakkaat kissamme rakastavat hiiviskellä ruohikossa ja joutuvat silloin myös lähikosketuksiin epämiellyttävien ötököiden kanssa. Pistäydy apteekissamme kysymässä suojaa punkkeja vastaan sekä itsellesi että kotieläimillesi. Lue lisää aiheesta lehdestä.

Siitä huolimatta, että kevät on ihanaa aikaa useimmille, se voi olla rasittavaa aikaa allergikoille. Ilmassa on sekä katu- että siitepölyä, joka saa nenän ja silmät vuotamaan. Jotta allergikot voisivat nauttia keväästä, on heidän ennaltaehkäistävä oireita aloittamalla allergialääkkeiden ottaminen hyvissä ajoin ennen pahimman siitepölykauden alkamista. Kysy meiltä, mitä muuta voi tehdä allergiaoireiden välttämäseksi.

Olethan tietoinen, että Maalahden Apteekki tarjoaa asiakkailleen erilaisia lisäpalveluja, joihin voi tilata ajan ja keskustella farmaseutin kanssa kaikessa rauhassa lääkkeisiin liittyvistä kysymyksistä. Nämä kysymykset voivat koskea esimerkiksi kokonaisvaltaista lääkitystä, astmalääkkeiden inhalaatiotekniikkaa tai lääkkeiden annostelua kertakäyttöpusseihin, jos se tuottaa vaikeuksia.

Uusin palvelumuotomme on kehonkoostumuksen mittaus, jossa saadaan nopeasti ja yksinkertaisesti selville painoindeksi, viskeraalinen rasva sekä rasva- ja lihasprosentit.

Tule ja kysy lisää lisäpalveluistamme!

Viikolla 16 vietetään valtakunnallista Sydänviikkoa. Tervetuloa apteekkiimme mittauttamaan verenpaine keskiviikkona 18.4. klo 10-15.

Toukokuussa saat meiltä 20 %:n alennuksen Acos-aurinkovoiteista. Pistäydy apteekissamme ja valmistaudu kesään!